Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile Anlaştı!

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile Anlaştı!

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, iki önemli ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer, serbest kalan Yunan orta saha Taxiarchis Fountas ve Hoffenheim’ın Ganalı stoperi Kasim Adams ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan 27 yaşındaki Fountas, son olarak ABD’nin D.C. United takımında forma giymişti. Yunan oyuncunun menajeri, Trabzonspor yönetiminin daveti üzerine Türkiye’ye gelerek son görüşmeleri yapacak. Fountas’ın birkaç gün içinde Trabzon’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Bordo mavililerin bir diğer transfer hedefi olan 26 yaşındaki Adams ise geçen sezonu Basel’de kiralık olarak geçirmişti. Ganalı stoper, İsviçre ekibinde 28 lig maçında görev yapmıştı. Trabzonspor, Hoffenheim ile bonservis konusunda anlaşma sağladığı Adams ile de prensip anlaşmasına vardı. Adams’ın da hafta içinde Trabzon’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve imza törenine katılması planlanıyor.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi orta saha ve savunmaya yapacağı bu iki takviye ile kadrosunu güçlendirmeyi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteklerini yerine getirmeyi hedefliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile Anlaştı!