Trabzonspor’da Abdullah Avcı Dönemi Başlıyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Dönemi Başlıyor

Trabzonspor’da teknik direktörlük koltuğunda yeni bir değişim yaşanıyor. Sezon başında göreve gelen Nenad Bjelica ile yollarını ayıran bordo-mavili kulüp, eski hocası Abdullah Avcı ile yeniden anlaştı. Avcı, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor’u şampiyon yapmış ve taraftarın sevgisini kazanmıştı. Avcı’nın bugün Trabzon’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması ve yarın takımın başında antrenmana çıkması bekleniyor.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor ile 2 yıllık bir anlaşma sağladığı öğrenildi. Avcı’nın ekibinde ise daha önce çalıştığı Egemen Korkmaz, Serdar Keşçi, Caner Erol, Haluk Güngör, Özerk Tufan, Atilla Gayberi ve Mesut Kabahasanoğlu’nun yanı sıra Galatasaray’ın eski futbolcusu Mustafa Sarp da yer alacak. Avcı’nın takımın oyununu geliştirmek ve devre arası transfer planlaması yapmak için başkan Ertuğrul Doğan ile görüştüğü belirtildi.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı dönemi için taraftarlar da heyecanlı. Avcı’nın Trabzon’a gelişinde coşkulu bir karşılama yapılacağı kaydedildi. Avcı’nın ilk maçına ise 16 Ekim’de deplasmanda oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasıyla çıkması planlanıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonspor’da Abdullah Avcı Dönemi Başlıyor