Trafik Polisi Hırsızlara Ateş Açtı!

featured

İstanbul’da otomobil çalan hırsızların önü, trafik polisleri tarafından kesildi. Polise silah çeken şüpheliler otomobilden çıkıp, yaya olarak kaçarken, polisin ateş açarak hırsızları durdurmaya çalıştığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Esenyurt’taki, Cumhuriyet Mahallesi’nde akılalmaz bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 4 şüpheli sabah saatlerinde Beylikdüzü’nde birden fazla otomobilden hırsızlık yaptı. Şüpheliler bununla yetinmeyip buradan bir otomobili de çaldı.

DHA’da yer alan habere göre şüpheliler, çaldıkları otomobille Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’ne geldi. Burada park halindeki lüks otomobilin yanına yaklaşan hırsızlar, aracın ön panelini sökerken bu sırada yoldan geçen trafik polisleri tarafından fark edildiler.

Trafik polisleri çekiciyle hırsızların kaçış güzergahını kapattı. Çekiciden inen polis, hırsızlara doğru yöneldiği sırada şüpheliler panikle çaldıkları araca bindi. Şüphelilerden birinin kaçarken polise silah çektiği öğrenilirken, polis de şüphelileri durdurmak için ateş açtı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trafik Polisi Hırsızlara Ateş Açtı!