Trajik Trafik Kazasında 4 Yaşındaki Eliz Karaköse Yaşamını Yitirdi

Trajik Trafik Kazasında 4 Yaşındaki Eliz Karaköse Yaşamını Yitirdi

Aksaray’da, dün gerçekleşen talihsiz bir trafik kazasında, 4 yaşındaki Eliz Karaköse hayatını kaybetti. Kazada ayrıca annesi, babası ve bir yakınları yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Niğde-Ankara otoyolu üzerinde, Alayhan gişeleri civarında yaşandı. 35 yaşındaki Aksa Karaköse’nin kullandığı cip, kontrolünü kaybederek devrildi. Araçtaki yolcular arasında Aksa Karaköse, eşi Emine Aysen Karaköse, kızları Eliz ve 25 yaşındaki kuzenleri Erdinç Altun yer alıyordu. Bu trajik kazada hepsi yaralandı.

Olay yerine hemen sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ne yazık ki küçük Eliz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavi altında olduğu ve durumlarının takip edildiği bildirildi.

Kazada yaralanan Emine Aysen Karaköse’nin İmamoğlu Belediyesi Voleybol Takımı’nda sporcu olarak yer aldığı, kızı Eliz’in ise takımın maskotu olduğu öğrenildi. Karaköse ailesinin Adana’da yaşadığı ve Eliz’in doğum günü kutlaması için ABD’deki Disneyland’a gitmeyi planladıkları belirtildi. Aile, vize işlemleri için Ankara’ya seyahat ederken bu kaza ile karşılaştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trajik Trafik Kazasında 4 Yaşındaki Eliz Karaköse Yaşamını Yitirdi