Traktörün Altında Kalan 16 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Traktörün Altında Kalan 16 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde fındık bahçesinde çalışırken traktörün altında kalan 16 yaşındaki Miraç Metin Kaan, olay yerinde can verdi. Kazanın geri kaçan traktörün devrilmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Sarıyurt Mahallesi’nde dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen kaza, yürekleri dağladı. Edinilen bilgiye göre, Miraç Metin Kaan (16) isimli genç, fındık bahçesinde çalışmak için traktörü çalıştırdı. Ancak traktör geri kaçarak devrildi ve genç sürücü traktör ile römork arasında sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Miraç Metin Kaan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç sürücünün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Miraç Metin Kaan’ın ailesi ve yakınları ise acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Genç sürücünün cenazesi bugün Sarıyurt Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Samsun’da son yıllarda traktör kazalarının arttığı gözleniyor. İstatistiklere göre, Samsun’da 2023 yılının ilk 8 ayında 15 traktör kazası meydana geldi ve bu kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Traktör kazalarının önlenmesi için yetkililer tarafından sürücülere ve vatandaşlara uyarılarda bulunuluyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Traktörün Altında Kalan 16 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti