Trendyol, Serdar Ali Çelikler’in Skandal Açıklamalarının Ardından Sponsorluğu İptal Etti

Trendyol, Serdar Ali Çelikler'in Skandal Açıklamalarının Ardından Sponsorluğu İptal Etti

E-ticaret devi Trendyol, futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler’in Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan maç sonrası yaptığı tartışmalı açıklamalar sonucu, Çelikler’in yer aldığı YouTube kanalı Vole ile olan sponsorluk ilişkisini sonlandırdı. Çelikler, maçın yan hakemi Mustafa Savranlar hakkında kullandığı, “Senin anana avradına… Karına… O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız” şeklindeki ifadeleri büyük tepki çekti.

Bu olayın ardından Çelikler ve Vole kanalı yönetimi, söz konusu ifadeler için özür diledi. Çelikler, yaşananlar üzerine futbol yorumculuğuna bir süre ara verdiğini duyurdu. Çelikler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Yaşadığım sıkıntılı birkaç günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan uslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde özür diledim. Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermenin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.

VOLE Kanalından Açıklama

Trendyol’un bu kararının ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı Çelikler’i sözleri nedeniyle eleştirdi ve kanal yöneticilerine, Çelikler’in konuşmalarına müdahale etmemeleri nedeniyle yorumlarda bulundu. Vole kanalı ise yaptığı açıklamada, “Yorumcumuz Serdar Ali Çelikler, Galatasaray – Antalyaspor maçı sonrası kullandığı ifadelerle ilgili aynı yayında ve sonrasında kişisel sosyal medya hesabından özür dilemiştir. VOLE olarak kullanılan bu dili biz de hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşanan olayla ilgili herkesten özür dileriz” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trendyol, Serdar Ali Çelikler’in Skandal Açıklamalarının Ardından Sponsorluğu İptal Etti