Tüm Dünyanın Konuştuğu Adrenochrome Nedir? Ölümsüzlük İksiri mi?

featured

Wayfair ile ilgili iddialarla birlikte gündeme adrenochrome da girdi. Aslında adrenochrome ile ilgili tartışmaların başlangıcı yeni değil. ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un itirafları çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmişti

Adrenochrome, bir kimsayal bileşim. Moleküler formülü C9H9NO3 olarak biliniyor. Adrenochrome’un gündem olma sebebi ise Wayfair’de çocuk ticareti yapıldığına yönelik iddialarla bağlantılı. Kayıp çocukların online alışveriş sitesinde ticaretinin yapıldığı yönündeki doğruluğu kanıtlanmamış iddialarla birlikte kayıp çocuklar yeniden gündeme gelirken, bu çocukların ne amaçla ticaretinin yapıldığı yönündeki iddialar arasında adrenochrome’un da adı yeniden zikredildi.

Adrenochrome ile ilgili iddialar özellikle ABD’li ünlülerin çocuk derisinden elde edildiği öne sürülen bu bileşeni kullandığı yönündeki bazı itiraf ve iddialarla yeniden alevlendi.

Tartışmaların yakın geçmişte ortaya çıkmasının sebebi ise ünlü oyuncu Sandra Bullock. Sandra Bullock, genç kalma sırrıyla ilgili bir TV programında yaptığı açıklamada gençlik sırrı olarak Epidermal Büyüme Faktörü’nü  (EGF) göstermişti. Bu yöntemle vücuduna çocuk derisi enjekte ettirdiğini, gençlik sırrını da bu yönteme borçlu olduğunu söylemişti. EGF yöntemi tüm dünyada hala bir tartışma konusu iken ve doğruluğu tartışılırken, Sandra Bullock’un yaptığı bu açıklama büyük tepki çekmişti.

Adrenochrome adı verilen bir kimyasal bileşimin enjekte edilmesiyle uygulanan bu yöntem dünyada halen tepki çeken ve tartışılan uygulamalardan biri.

PEKİ ADRENOCHROME NEDİR? NE İŞE YARAR?

Adrenovücutta salgılanan adrenalinin (epinefrin olarak da bilinir) oksitlenmiş halidir. Vücut bu kimyasalı korku veya heyecan sırasında gerçekleşen adrenalin patlaması ile salgılıyor. Adrenochrom’un, sünnet olan Koreli çocuklardan elde ettiği söylense de bu konuyla ilgili oldukça rahatsız edici iddialar da mevcut.

İddialara göre, adrenochrom 0-9 yaş aralığındaki çocuklardan elde ediliyor. Adrenochrome, korku ve heyecan sırasında yaşanan adrenalin patlaması ile salgılandığını için dehşet verici yöntemler kullanıldığı da söylenenler arasında.

Adrenochrome’un en bilinen etkisi kullananı gençleştirmesi ve yaşlanmayı büyük oranda yavaşlatmasıdır. Bu sebeple tıpkı Sandra Bullock gibi pek çok ünlü ismin de bu yöntemi uyguladığı düşünülüyor. Sandra Bullock, bunu açıklasa da açıklamayan ancak bu yöntemi uygulayan sayısız isim olduğu söyleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tüm Dünyanın Konuştuğu Adrenochrome Nedir? Ölümsüzlük İksiri mi?