Tuna İpek Kimdir ? 2023

featured

Tuna İpek kimdir ? sorusu internet kullanıcı tarafından merak ediliyor. 1990 İstanbul doğumlu olan Tuna İpek Rap şarkıcısı, Youtuber ve İnstagram Fenomenidir. Youtube, instagram ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarında fenomen olan “Amg ailesi” isimli sosyal medya sayfalarının kurucusudur.

AŞIRI MİZHALI GRUP’UN (AMG) KURUCUSU

Tuna İpek
Tuna İpek

Türkiye’nin en çılgın ve mizah dolu sayfalarından birisi olan AMG’nin kurucusu Tuna İpek’in playstation oynarken yenilgiye dayanamayıp kalp krizinden hayatını kayıp ettiği iddia edildi. Fakat daha sonra bu haberi asılsız olduğu ortaya çıktı.

Aradığım Ortam, Fark, Harman, Kovmak İçin, Kafalar Tam, Benjamin, Bela gibi şarkılarıyla milyonlarca kişinin beğenisini kazanan genç fenomen yaptığı düetlerle ile de adından söz ettiriyor.

YouTube kanalında 140.000’e yakın takipçisi vardır. Türkiye’nin en ünlü Youtuberları arasındadır. 2016 yılında YouTube kanalında ilk şarkılarını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmiştir. 140 binden fazla takipçisi olan şarkıcının videoları milyonlar tarafından severek dinlenmektedir. Kendisine ait 30‘a yakın bestesi olduğunu söylüyor.

Sanatçının Tüm Albümleri

Benjamin (2018)

Kovmak İçin (2019)

Harman (2020)

Tuna İpek Kimdir ?

Tuna İpek kaç yaşında sorusunun yanıtı 31 iken, tuna ipek boyu sorusunun yanıtı ise 170 cmdir.

İLK RAP ŞARKISI KLİBİNİ 2018’DE ÇEKTİ

2018 yılında YouTube kanalında Aşıl ile birlikte “Bela” isimli şarkıya çektiği ilk klibi yayınlanmıştır.  İlk videosunun ardından kendisine ait   Youtube video kanalında Benjamin, Mesele Ne, Kafalar Tam, Kovmak İçin, Fark, Aradığım Ortam ve Harman gibi parçaları seslendirmiştir.

Kendinin ifade etme biçimi olarak müzik yapmayı seçtiğini belirten şarkıcı yeni şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkacağını belirtiyor. Beste yapan, söz yazan ve gitar çalan Tuna İpek, küçük yaşta müziğe olan yeteneğini keşfettikten sonra hayatını müziğe adadığını söylüyor.

İnstagram sayfasında da 606 bin takipçisi olan ünlü fenomen Aşırı Mizahlı Grup (AMG) ve Kafalar isimli gruplarla çalışmalarını sürdürüyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tuna İpek Kimdir ? 2023

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.