Türk Gençlerine Saldıran Afgan ve Suriyeliler Bıçaklandı

featured

Konya’da meydana gelen iki ayrı olayda Afganistan ve Suriye uyruklu Türk gençleri tarafından bıçaklandı. Yaralanan 2 Afgan ve 1 Suriyeli tedavi altına alındı.

İlk olay, saat 21.00 sıralarında Meram ilçesi Aldülaziz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Afgan uyruklu 23 yaşındaki Mohammad Ebrahım Rozı ve 20 yaşındaki Abül Kahar yanlarında üç arkadaşı ile birlikte sokakta yürüdükleri sırada 10 kişilik türk porno grupla tartışma yaşandı. Çıkan kavgada Afganlı Mohammad Ebrahım Rozı sol karın boşluğundan, Abül Kahar ise sırtından bıçaklandı. Yaralılar yanlarındaki arkadaşları tarafından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
İkinci olay da akşam saatlerinde Alaaddin Tepesi’nde meydana geldi. Suriyeli 17 yaşındaki Yousef Haj Khalıl, Sataştığı grubun saldırısına uğradı. Sağ bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılan Khalıl’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Gençlerine Saldıran Afgan ve Suriyeliler Bıçaklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.