Türk Milleti Tek Yumruk! Azerbaycan’a Büyük Destek

featured

Kahraman Azerbaycan ordusu, Ermeni güçlerinin provokatif saldırısına yanıt vererek otuz yıldır işgal altında olan Karabağ’ı kurtarıyor. Operasyonun ardından Azerbaycan halkıyla bir olan Türkiye; sanatçısıyla, sporcusuyla, siyasetçisiyle can Azerbaycan’a destek mesajları iletti. İşte o mesajlardan bazıları:

Mansur Yavaş: “Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik sivil yerleşim yerlerini hedef alan saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın haklı davasında yanındayız.”

Meral Akşener: “Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları kabul edilemez. İktidarı, uluslarası toplumu ve Minsk Grubu’nu, Ermenistan işgalinin sonlandırılması ve sorunun çözümü için acilen adım atmaya çağırıyorum. Her zaman olduğu gibi haklı davasında can Azerbaycan’ımızın yanındayız.”

Mustafa Destici :“Ermenistan’ın uluslararası hukuku ihlal ederek Azerbaycan’a dolayısıyla Türk Milleti’ne karşı kahpe saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Hain Ermeni saldırısı sonucunda şehit düşenlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yanındayız Can Azerbaycan”

Ekrem İmamoğlu: “Ermenistan’ın Dağlık Karabağ’da yaptığı ve sivillerin hayatını kaybetmesine yol açan saldırıyı kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a ve Azerbaycan Türklerine başsağlığı, bölgeye barış ve huzur diliyorum.”

Norm Ender: “Kardeş kelimesi bile uzak düşer bize, biz aynı bedenin canıyız!”

Galatasaray: “Tek millet, iki devlet! Kardeşlerimizin yanındayız!”

Beşiktaş: “Tek millet, iki devlet! Her zaman yanındayız, can Azerbaycan!”

Fenerbahçe: Bizi birbirimize bağlayan gururumuz, Ay Yıldızımızdır! İki devlet bir millet! Yanındayız, desteğiniz Azerbaycan!”

Trabzonspor: “Dağ siz iseniz, toprak biziz. Dal siz iseniz, yaprak biziz. Türkiye’yiz, Trabzon’uz, Azerbaycan’ız!”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Milleti Tek Yumruk! Azerbaycan’a Büyük Destek