Türkiye’deki İhtiyaç Sahibi Türkmenlere Yardımlar Ulaştırılıyor

featured

Türkiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi Türkmen ailelere yardımlar tek tek ulaştırılıyor. Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği ve Türkmeneli İşbirliği ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan “ Gönül Kalesinden Türkmen Hanesine” destek kampanyası devam ediyor.

Kampanya sayesinde Türkiye’de yaşayan ve maddi sıkıntıları olan Türkmen ailelere yardımlar ulaştırılıyor.

Evlerini anılarını geride bırakan. Deaş zulmünden kaçıp Türkiye’de yaşama tutunan Türkmen aileler salgın nedeniyle zor durumda. Yeni tip korona virüs sadece sağlığı etkilemiyor ihtiyaç sahibi aileleri de maddi sıkıntıya sürükledi. Türkmen aileler işte bu mahallede bu derme çatma evlerde yaşam mücadelesi vermeye çalışıyorlar.

İhtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırmak için Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Mehmet Tütüncü ve ekibi hem ziyaret gerçekleştiriyor hem de eksiklerini öğrenip not ediyor.
Salgın nedeniyle işinden olan ailelerde ramazanı nasıl geçireceğini kara kara düşünüyor.

“Gönül Kalesinden Türkmen Hanesine” destek kampanyası ile bir çok aileye ulaşıldı. Ancak yardım bekleyen daha binlerce Türkmen aile var. Kampanyaya destek olmak için Türkmeneli işbirliği ve kültür vakfının hesap numarasından yardımlarınızı ulaştırabilir, bir ailenin
“İyilik meleği” olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği Destek hattı olan +90 531 641 21 21 i arayabilirsiniz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkiye’deki İhtiyaç Sahibi Türkmenlere Yardımlar Ulaştırılıyor