TwitchCon Duyuruldu!

featured
Dün, Twitch Weekly’den yapılan açıklama ile TwitchCon’un San Francisco’daki Moscone West Convention Center’da, Eylül’ün 25-26’sı arasında gerçekleşeceği duyuruldu.

Başka herhangi bir bilgi henüz olmasa da, TwitchCon.com isimli yeni internet sitesine kayıt olup yenilikler hakkında bilgi alabilir veya Twitter’da @TwitchConSF’yi takip edebilirsiniz.

Konu hakkında açıklama yapan Twitch’in CEO’su Emmett Shear “Twitch yayıncıları en tutkulu fanlara sahip. Bu yüzden onlara yüz yüze görüşebilecekleri müthiş bir tecrübe yaratmak istiyoruz.” diyerek TwitchCon’un amacını anlattı.

“TwitchCon bütün topluluğumuz için -yayıncılar, oyun geliştiricileri, izleyiciler ve bizler- birlikte oyun oynayıp, öğreneceğimiz bir fırsat olacak.”

Canlı yayın sitesi Twitch, 2011 yılında kuruldu ve 2014 yılında Amazon tarafından 1 milyar dolara yakın bir fiyattan satın alındı. Doğru gördünüz, 1 milyar dolar…

Kaynak: shiftdelete.net

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TwitchCon Duyuruldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.