Üç Milletvekili Muharrem İnce’nin Partisine Katılacak

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mektup yazan Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel’İn, Muharrem İnce’nin kuracağı ‘Memleket Partisine’ geçeceği iddia edildi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi,” Milli konularda düzgün duruş gösteremeyen TBMM’deki bütün bildirilere imza atamayanlarla yan yana yürünmesini istemiyorum. Mesajlarımı söyleyeyim ben; Partide birlik sağlansın istiyoruz. Sayın İnce partiden bütün ötekileştirilenler,  partiden bütün insanları toplansın iktidara öyle yürüyelim diyoruz. Birinci mesaj bu. İkincisi, partide demokrasiyi derinleştirelim öyle iktidara yürürüz diyorum. Üçüncüsü birinci parti olmaya çabalayalım. CHP güçlü olduğu zaman cumhuriyetin değerleri de güçlüdür. Dördüncüsü de kurucu değerlerden taviz vermeyelim. Bu gücünüzle orantılı bir şey. Diğer partiler farklı şeyler istiyorlar, özellikle HDP’nin bazı istekleri var. bunlar da kurucu değerlerden taviz vermeyi gerektireceği için bize uymuyor.10 Aralık Hareketi’ne karşıyım. Biz Atatürk Cumhuriyeti’nden yanayız ikinci cumhuriyetten yana değiliz” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu İle Görüşecekler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki sorunları bir mektupla ileten milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel’e randevu verdi. Kendilerine 29 Ekim Gücü adını veren üç isim bu akşam Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu mektuba ‘CHP’de Genel Başkan’a mektup yazılmaz. Randevu alınır, gelinir, konuşulur. Kim arzu ediyorsa telefonu açar, randevuyu ister, gelir otururuz konuşuruz. Sorunları varsa dinler, çözeriz. ‘ yanıtını verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üç Milletvekili Muharrem İnce’nin Partisine Katılacak