Üç Yıllık Lüks Dünya Turu Gemisi Yolculuğu İptal Edildi

Üç Yıllık Lüks Dünya Turu Gemisi Yolculuğu İptal Edildi

Dünya çapında bir macera vaadiyle yola çıkan ve yüzbinlerce dolarlık masraf yapan gezginlerin hayalleri, beklenmedik bir haberle suya düştü. İş insanı Vedat Uğurlu tarafından yönetilen Miray Denizcilik şirketine ait Life at Sea Cruises, 30 Kasım’da başlaması planlanan ve 7 kıtayı kapsayacak olan lüks gemi turunu, beklenmeyen bir gemi eksikliği sebebiyle iptal ettiğini açıkladı. Şirket, yolcularına ücret iadelerinin yapılacağını 19 Kasım’da duyurdu.

Bu hayal kırıklığına yol açan tur, ilk olarak 1 Kasım 2023’te İstanbul’dan başlaması planlanmış, ancak sonrasında 11 Kasım’da Amsterdam’a ertelenmişti. Ancak bu erteleme, yolculuğun sonunu getiren tek değişiklik olmadı. Yolculuğun yeni başlangıç tarihi olarak 30 Kasım belirlense de, CNN’in 24 Kasım’da yayımladığı haberde, şirketin eski CEO’sunun bu tarihin de iptal edildiğini bildirdiği açıklandı.

Bu iptal kararı, lüks bir deniz seyahatiyle dünya turu yapma hayali kuran birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Şirketin aldığı bu ani karar, seyahat sektöründe yaşanan zorlukların bir yansıması olarak görülebilir. Bu iptal, aynı zamanda seyahat severlerin ve tur operatörlerinin karşılaşabileceği beklenmedik zorluklara dikkat çekiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üç Yıllık Lüks Dünya Turu Gemisi Yolculuğu İptal Edildi