Uçaktaki Kavga Aziz Yıldırım’ı Kızdırdı

Uçaktaki Kavga Aziz Yıldırım'ı Kızdırdı

Bodrum’dan İstanbul’a giden bir uçakta iki yolcu arasında çıkan kavga, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın müdahalesiyle sona erdi. Yıldırım, kavgayı yatıştırmak için öfkeli yolculara “Huzuru bozuyorsunuz, ayıp ya” diye seslendi.

Bodrum-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında iki misafir arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sözlü sataşma ile başlayan kavga, yolculardan ikisinin tansiyonu yükselterek olayı kavga boyutuna getirmesiyle büyüdü.

Bu sırada uçakta bulunan Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım ortalığı sakinleştirmek için araya girdi. Arka koltuklarda bulunan diğer yolcuların telefon kamerasıyla kaydettiği o anlarda ayakta görülen Yıldırım, koltuğunda bağırmaya devam eden birinin yanına gelerek sakinleştirmeye çalıştı.

Öfkeli yolcunun tansiyonunu düşürmeye çalışan Yıldırım en sonunda sinirlenerek “Bak biz bu kavgaya bulaşmayalım. Çıkın dışarıda halledin. Huzuru bozuyorsunuz. Bizi bulaştırmayın bu kavgaya. Ayıp ya” diyerek çıkıştı. O sırada polis ekiplerinin de gelmesiyle olay yatıştırılırken kavga anının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uçaktaki Kavga Aziz Yıldırım’ı Kızdırdı