• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Üçkağıtçı filmi nerede çekildi? Üçkağıtçı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Üçkağıtçı filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Üçkağıtçı nerede çekildi, Üçkağıtçı filmi oyuncuları kimler, Üçkağıtçı nerede çekilmiştir, Üçkağıtçı filmi konusu ne? İşte Üçkağıtçı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Üçkağıtçı filmi oyuncuları

Natuk Baytan yönetmenliğinde çekilen Üçkağıtçı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Ülkü Özen, Ali Şen, Turgut Özatay…

Üçkağıtçı konusu

Üçkağıtçı konusu Üçkağıtçı, yaşanan tesadüfler sonucu adı ermişe çıkan bir adamın hikayesini konu ediyor. Almanya’da yaşayan Rıfkı, ölen babasından miras kalan mallarını satmak için yıllar önce ayrıldığı köye geri döner. Rıfkı’nın köye gelmesi ile yaşanan birkaç tesadüf, adının “ermiş”e çıkmasına neden olur. Uzun süredir yağmayan yağmurun yağmasını, evde kalmış kadınların muratlarına ermesini, kötürüm olanların koşarak yanından ayrılmasını sağlayan Rıfkı, bunların hepsini şans eseri yapsa da mahallenin övgüsünü kazanır. Onu sevenler kadar, Rıfkı’yı kendisine düşman görenler de yok değildir. İnsanların baskısı sonucu Belediye Reisi seçimlerine giren Rıfkı, yapılan müdahalelere rağmen seçimi kazanır. Ancak bu süreçte Rıfkı’nın yarattığı mucizelerin aslında gerçek olmadığı ortaya çıkar.

Üçkağıtçı filmi nerede çekildi?
Üçkağıtçı filmi için sözlükte neler dediler?
Üçkağıtçı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kemal sunal’ın en komik filmlerinden biri.
filmde hiç iyi karakter olmaması, iyi gibi görünenlerin dahi aslında çıkarcı, pis herifler olması daha da komik yapmıştır filmi.

eski yeşilçam filmleri arasında müziği en çok hoşuma giden filmler arasında başa oynayan filmdir.

Üçkağıtçı filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Üçkağıtçı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üçkağıtçı filmi nerede çekildi? Üçkağıtçı filminin oyuncuları ve konusu.