Ümit Özdağ Hakkındaki Soruşturma İçin Tepki

Ümit Özdağ Hakkındaki Soruşturma İçin Tepki

Zafer Partisi İl Başkanları, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla başlatılan soruşturma üzerine bir basın bildirisi yayınladı. Bildiri, Av. Sevda Gül Tunçer, Zafer Partisi Basından Sor. Gen. Bşk. Yrd. tarafından imzalandı.

İl Başkanları, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın geçmişteki akademik ve sivil toplum liderliği rollerine atıfta bulunarak, onun her zaman Türkiye’nin refahı ve güvenliği için çalıştığını vurguladı. Başkanlar, “Sayın Genel Başkanımızın tüm siyasi hayatı boyunca vatan sevdalısı olduğunu görmemek en basit hali ile aymazlıktır,” ifadesini kullandı.

Soruşturmanın sebebi ve amacı konusunda şüphelerini dile getiren İl Başkanları, bu durumun toplum vicdanında geçersiz olduğunu belirtti. Ayrıca, partilerine ve Genel Başkanlarına yönelik iftira ve hakaret kampanyalarına dikkat çekerek, “Bu baskıların, asla bizleri sindiremeyeceğini bildiririz,” dediler.

Özdağ’ın yanında olduklarını ve Türk milletinin de sosyal medya üzerinden #ÜmitÖzdağYalnızDeğildir etiketiyle destek verdiğini belirten İl Başkanları, gerçekleri halka anlatma kararlılıklarını vurguladı. “Gücümüzü milletimizden ve eşsiz tarihimizin bize verdiği bilinçten alıyoruz,” diyerek, milletle olan bağlarının güçlendiğini ifade ettiler.

Son olarak, “Bizler vatan ve millet aşkımızla, gerçeklerin milletimize duyurulması için son nefesimizi verene kadar çalışmaya, konuşmaya ve ülkemizin ümitlerini yeşertmeye devam edeceğiz,” diyerek, Atatürk’ün izinden gideceklerini ve Ümit Özdağ’ın yanında olacaklarını duyurdular.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ Hakkındaki Soruşturma İçin Tepki