Ümit Özdağ öğrenci görünümlüleri rahatsız etti

featured

Ümit Özdağ öğrenci görünümlüleri rahatsız etti.  Öğrenci görünümlü şahıslar İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından yapılması planlanan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın da katılacağı panele tepki gösterdi.

Okul yönetiminden etkinliğin iptal edilmesini talep etti. Ancak okul, etkinliğin mekanını ana kampüsten alarak Dolapdere Kampüsü’ne taşıdı.

Bilgi Santral Kampüsü’nde Bilgi Dayanışması ve Bilgili Susmuyor Platformu çağrısıyla toplanan öğrenciler, basın açıklaması gerçekleştirdi. Yabancı öğrencilerin de katıldığı açıklamada, üniversitelerde ırkçı ve gerici faaliyetlere yer olmadığı vurgulandı. “Yaşasın Halkların Kardeşliği” ve “Figth today for better tomorrow” sloganlarının atıldığı açıklamada, üniversitelerin gerici fikirlerin saldırılarından korunması ve akademinin özgürlüğünü garantiye alabilmek için dayanışmayı büyütme çağrısı yapıldı.

17 Mayıs’ta Bilkent Üniversitesinde Atatürkçü Düşünce Topluluğunun düzenlediği söyleşiye katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, öğrencilerin protestosuyla karşılaşmıştı. “Faşizme karşı omuz omuza” sloganları atan öğrenciler topluca salonu terk etmişti.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ öğrenci görünümlüleri rahatsız etti