Ümit Özdağ’dan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama

Ümit Özdağ’dan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim sonuçlarını Twitter hesabından değerlendirdi. Özdağ, CHP ile ittifak sürecini anlatırken, Erdoğan’ın kazandığı zaferin bir Pirus zaferi olduğunu söyledi.

Özdağ, CHP ile ilk temaslarının 18 Mayıs’ta başladığını, protokolün ise 24 Mayıs’ta imzalandığını belirtti. Zafer Partisi olarak kendilerine sadece 3,5 gün kaldığını ifade eden Özdağ, “Bu 3.5 gün içinde yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi. Zafer Partisi üzerine düşeni yapmıştır.” dedi.

Genel başkan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği mücadelesinden taviz vermeden devam edecektir. Artık ne küresel güçlerin ne Türk siyasetinin unsurlarının yok sayamayacağı bir Zafer Partisi gerçeği vardır. 21 senedir bir mağlubiyetten diğer mağlubiyete sürüklenen bütün yurttaşlarımızı Türk Milleti’nin zaferi için Zafer Partisi’ne davet ediyorum. Türkiye için önümüzdeki süreç çok zor olacaktır. Erdoğan kazanmıştır ancak bu bir Pirus zaferidir. Kazanırken mağlup olmuştur. Özetle ümitsizliğe yer yok. Sevgili Zafer Partisi teşkilat mensubu mücadele arkadaşlarım yokluklar içinde verdiğimiz bu mücadele sonunda Türk Milleti’nin Zafer’i ile taçlandıracağız.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümit Özdağ’dan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama