Ümitcan Uygun’un Annesi Gülay Uygun’un Ölmeden Önceki Son Görüntüleri

featured

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüyle gündeme gelen ve gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun’un annesi de şüpheli bir şekilde ölü bulunmuştu. Önce intihar ettiği belirtilen ve daha sonra öldürülmüş olabileceği iddiaları gündeme gelen Gülay Uygun’un ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı.

Ankara’da 3 Haziran tarihinde meydana gelen olayda, Aleyna Çakır (21) evde ölü olarak bulunmuş ve genç kızın intihar ettiği aktarılmıştı. Çakır’ın şüpheli ölümü intihar iddialarını da beraberinde getirirken, genç kızın sevgilisi Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un dağlık alanda ölü bulunması olayı daha da karmaşık bir hale getirdi. Anne Uygun’un intihar ettiği belirtilirken, olayla ilgili olarak emniyetin hazırladığı fezleke savcılığa gönderildi. Fezlekede Uygun’un ölümünden hemen önce güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de yer aldı.

Günlerce televizyon programına katılan Aleyna Çakır’ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun’u sorumlu tutmuştu. Olayın televizyonlarda işlenmeye başlanmasının hemen ardından Uygun’un annesi Gülay Uygun, 17 Eylül akşamı, Ankara Keçiören’de bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Savcılığın yaptığı ilk incelemede kadının başının sağ tarafından vurulduğu tespit edildi.

Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülay Uygun’un ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polisin hazırladığı fezleke, dosyaya girdi. Fezlekede yer alan güvenlik kameralarına ilişkin görüntü inceleme tutanağı, Gülay Uygun’un ölü bulunduğu alana nasıl gittiğini ortaya koydu. Fezlekede yer alan görüntü inceleme tutanağına göre, Uygun evinden çıktıktan sonra saat 08.58’de Aleybey Sokak’ta bir iş yerinin kameralarına yansıdı.

Uygun, saat 08.59’da ise Sanatoryum Caddesi’nde başka bir kameranın açısına girdi. Elinde beyaz renkli bir poşet bulunan Uygun, caddede bir süre durduktan sonra kameranın açısından çıktı. Daha sonra Uygun’un başka bir kamera tarafından taksiye binerken görüntülendiği yer aldı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ümitcan Uygun’un Annesi Gülay Uygun’un Ölmeden Önceki Son Görüntüleri