Umut Apartmanı filmi nerede çekildi? Umut Apartmanı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Umut Apartmanı filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Umut Apartmanı nerede çekildi, Umut Apartmanı filmi oyuncuları kimler, Umut Apartmanı nerede çekilmiştir, Umut Apartmanı filmi konusu ne? İşte Umut Apartmanı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Umut Apartmanı filmi oyuncuları

Ümit Cihan Canpolat yönetmenliğinde çekilen Umut Apartmanı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Ali İpin, Alp Özer, Fulden Akyürek, Yasemin Bozdoğan…

Umut Apartmanı konusu

Umut Apartmanı konusu Arif babası Ozan’ı tanıyamadan kaybeden ve babasız büyüyen yetim bir çocuktur. Annesi Makbule ile şehrin merkezinden uzak olan doğduğu mahallede yaşamaktadır ve kendisinden yaşça epey büyük olan komşuları Arzu’ya karşı çocukça bir aşk beslemektedir. Utangaç çocuk Arzu’ya mektuplar yazmaya başlar. Zamanında onları terk edip gitmiş olan dedesi İhsan’ın geri dönüşüyle küçük çocuğun hayatı bir anda karmakarışık olur. İhsan dede Makbule’nin onu eve kabul etmesi için felçli numarası yapmaktadır ve gerçeği bilen tek kişi Arif’tir. İkili ilk başta pek iyi anlaşamaz, zira Arif babasızlığının getirisiyle küçük yaşında ne kadar olgunlaştıysa İhsan dede de yaşına rağmen o kadar çocuk kalmıştır. Ancak dedesi, Arif’in Arzu’ya duyduğu aşkı keşfedince işler değişir. Dedesinin yardımıyla daha güzel mektuplar yazmaya başlayan Arif de giderek dedesiyle yakınlaşır. İkisinin de ortak kaybı olan Ozan, aralarında onyıllar olan iki kişiyi bir araya getiren bir köprü haline gelir…Yönetmenliğini Ümit Cihan Canpolat’ın üstlendiği dramatik yapımda başrolleri ise Ali İpin, Alp Özer, Yasemin Bozdoğan, Fulden Akyürek, Ali Yağcı ve Tuna Arman paylaşıyor. 

Umut Apartmanı filmi nerede çekildi?
Umut Apartmanı filmi için sözlükte neler dediler?
Umut Apartmanı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
neden türk sineması sevmediğimi bana hatırlatan film. basit senaryo, kötü oyunculuk ve dahası.

faysal soysal’ın çektiği ve 19 ağustos 2016’da gösterime girmiş film. ünlü oyuncu humphrey bogart’a selam edilmiş güzel film. böyle filmi izlerken hem gülüyorsunuz hem biraz duygulanıyorsunuz hem de mutlu oluyorsunuz.
faysal soysal’ın üç yol filmi bende ayrı bir tat bırakmıştı. bu çektiği film daha geniş kitlelere hitap edebilecek bir film ama güzel bir film.

Umut Apartmanı filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Umut Apartmanı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Umut Apartmanı filmi nerede çekildi? Umut Apartmanı filminin oyuncuları ve konusu.