Ünlü Rap Sanatçıları Canbay ve Wolker Zonguldak’ta Kaza Yaptı

Ünlü Rap Sanatçıları Canbay ve Wolker Zonguldak’ta Kaza Yaptı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, konser için gelen rap sanatçıları Canbay ve Wolker’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi, aydınlatma direğine çarpan midibüsün devrilmesi sonucu yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 22.00 sıralarında Karadeniz Ereğli-Zonguldak kara yolu Cevizler kavşağında meydana geldi. İstanbul’dan Zonguldak’a konser için gelen rap sanatçıları Vahap Canbay (26) ve Umut Bolat (23) ile arkadaşlarının bulunduğu 34 EKV 684 plakalı VIP midibüs, sürücü Ergün M.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen midibüste bulunan 7 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, araçtan çıkartılarak ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Canbay ve Bolat’ın ünlü rap sanatçıları olduğu ortaya çıktı. Rap sanatçısı Canbay’ın tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Nevzat Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, Canbay’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını ve vücudunun birkaç yerinde kırık olduğunu belirtti.

Kaza nedeniyle kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Rap Sanatçıları Canbay ve Wolker Zonguldak’ta Kaza Yaptı