Ünlü Şeften İğrenç İtiraf: Suflelerin İçinde Sperm Vardı!

featured
Fransa’da üç yıldızlı Michelin puanına sahip Le Gallion restoranının işletmecisi Jacques DeNoiret, 37 müşterinin, restoranda yemek yedikten sonra cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalandığını bildirmesinin ardından, kremalı suflelerin içinde ‘sperm’ olduğunu itiraf etti.

Gastronomların Uğrak Yeri

Fransa’nın İsviçre ve İtalya sınırındaki Haute-Savoie bölgesindeki Annecy’de bulunan restoran, dünyanın dört bir yanından, sadece üst düzey tatlıların tadına bakmak için gelen gastronomların uğrak yeri haline gelmişti.

Şef: Olağanüstü Bir Mutfak Malzemesi

Şef DeNoiret, çalışanlarına belirli günlerde iki litreye varan sperm üretimi için işyerinde ikramiye ödediğini de itiraf etmek zorunda kaldı.

Şef, kremalı suflelerden yiyerek hastalığa yakalanan mülterilerden özür diledi, ancak büyük tepkilere neden olacak şekilde kendini savunarak, insan spermini, “olağanüstü bir mutfak malzemesi” olarak nitelendirdi.

Sperm Miktarı Kadar İkramiye

Eski bir çalışan, “Önce mastürbasyon yaparak bardağa spermlerimizi boşaltır, daha sonra da onu şefe götürürdünüz. Şef ise onu önünüzde tartar ve hafta sonunda size bir ikramiye öderdi” dedi.

Teşvik Ediliyorlar

Çalışanların ifadelerinde, spermleri evde toplamaya ve soğutmaya, hatta spermlerle dolu kullanılmış prezervatifleri işletmeye getirmeye teşvik edildikleri belirtildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Şeften İğrenç İtiraf: Suflelerin İçinde Sperm Vardı!