Üsküdar’daki Kavganın Nedeni Laf Atma Çıktı

Üsküdar'daki Kavganın Nedeni Laf Atma Çıktı

İstanbul Üsküdar’da bir alışveriş merkezinin içinde bulunan kahve zinciri şubesinde iki grup arasında çıkan kavga, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kavganın, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto eden bir grup ile mekanda oturan başka bir grup arasında yaşandığı iddia edilmişti. Ancak olayla ilgili yapılan incelemede, kavganın İsrail-Filistin meselesiyle ilgisi olmadığı, sadece laf atma yüzünden çıktığı ortaya çıktı.

Olay, 19 Kasım günü saat 15.00 sıralarında Acıbadem Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin içinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kahve zinciri şubesinde oturan bir grup ile mekana gelen başka bir grup arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında tekme tokatlı kavga çıktı. Kavgada sandalyeler ve bardaklar havada uçuştu. Kavga, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan tarafları ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Kavganın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kavgaya karışan bir kadının “İsrail’i protesto ediyoruz” dediği duyuldu. Bu görüntüler üzerine kavganın, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösteren bir grup ile mekanda kahve içen başka bir grup arasında çıktığı iddia edildi. Bazı haber siteleri de bu iddiayı haberleştirdi.

Ancak Üsküdar Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili yaptıkları incelemede, kavganın İsrail-Filistin savaşıyla ve boykot ile alakalı olmadığını, laf atma sebebiyle çıktığını belirledi. Ekipler, kavgaya karışan tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını, olayın basit yaralama suçundan işlem yapılarak savcılığa sevk edildiğini açıkladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üsküdar’daki Kavganın Nedeni Laf Atma Çıktı