• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

“Vefatı Bile İnsanlara Bir Şeyler Öğretti, Herkes Bu Hastalığın Ciddiyetinin Farkına Vardı”

featured

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu Onur Taşçıoğlu, babasız geçireceği ilk babalar gününün kolay olmadığını söyleyerek, Cemil Taşçıoğlu için “Vefatı bile insanlara bir şeyler öğretti, herkes bu hastalığın ciddiyetinin farkına vardı” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, adeta koronavirüsle mücadelenin sembolü oldu.

Oğlu, Onur Taşçıoğlu, babasız geçireceği ilk babalar gününün kolay olmayacağını belirterek, “Vefatı bile insanlara bir şeyler öğretti, herkes bu hastalığın ciddiyetinin farkına vardı” dedi.

Onur Taşçıoğlu, babasının bu kadar seveni olduğunu tahmin etmediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Babamı 1 Nisan’da kaybettiğimiz zaman, daha doğrusu 1 Nisan’dan önceki o süreci yaşadığımız zaman ben de çok şaşırdım. Ben de babamın bu kadar seveni olduğunu tahmin etmiyordum. Fakat babamı tanıyan da, tanımayan da çok sevdi. Çünkü babam, hastalandığı gün çektiği videodaki doğallığıyla sevildi. Ki ben bunu babamın vefat ettiği iddiaları olunca istemiştim. İyi bir insan, bana göre zaten bakışlarından belli olur. O hissiyatı, o sıcaklığı veren insan, onu belli eder. Onun sıcaklığından dolayı, o videodan sonra tanımayanlar da nasıl biri olduğunu anladı. Babam kendisine hep hedef koyan ve o hedefler için hep uğraşan bir insandı.”

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Vefatı Bile İnsanlara Bir Şeyler Öğretti, Herkes Bu Hastalığın Ciddiyetinin Farkına Vardı”