Whatsapp Çöktü Mü – Whatsapp Çöktü – Whatsapp Sorunu – 20 Ağustos 2019 Whatsapp Çöktü

featured

Sosyal mecranın en çok kullanılan iletişim araçlarından Whatsapp’ın yine çöktüğü iddia edildi. Whatsapp çöktü mü diye düşünen kullanıclar sosyal medyaya akın etti. Sosyal medya sitelerinde yapılan paylaşımlara göre Whatsapp’a erişim sağlanamıyor. Geçtiğimiz hafta Facebook, Whatsapp ve Instagram’ın aynı anda çökmesinden sonra birkaç gün önce de twitter çökmüştü.

Whatsapp’ın tekrar çökmesi kullanıcılar tarafından bir isyan sebebi oldu. Whatsapp çökmesi iddiasının ardından Whatsapp’dan resmi bir açıklama gelmedi.

whatsapp çöktüwhatsapp çöktü mü – whatsapp – whatsapp sorun – 20 Ağustos whatsapp çöktü 

 

WHATSAPP WEB NEDİR?

WhatsApp Web, WhatsApp’ı bilgisayarınızda, web tarayıcınız üzerinden kullanmanızı sağlayan, WhatsApp’ın kendisi tarafından sunulan bir hizmet.

WHATSAPP WEB’ BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

WHATSAPP WEB NASIL KULLANILIR?

– Bilgisayarınızda https://web.whatsapp.com adresini açın.

– Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.

– Android’li telefonlarda Sohbet ekranındayken Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin.

– iPhone’da Ayarlar > WhatsApp Web’e dokunun.

– Windows Phone’da ve Nokia S60’ta Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin.

– Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranına yönlendirerek QR kodunu okutun.

Artık WhatsApp web’i kullanmaya başlayabilirsiniz. WhatsApp Web, telefonunuz üzerinden çalıştığı için telefonunuzun internet bağlantısını kesmemeniz gerekiyor. Bunun yanında veri tüketimini azaltmak için telefonunuzu Wi-Fi üzerinden internete bağlamayı tercih edebilirsiniz.

WhatsApp’ı hangi bilgisayarlarınızla bağladığınıza telefonda WhatsApp Web ekranından göz atabilir, dilediğiniz bağlantıları sonlandırabilirsiniz. Bilgisayarınıza başkaları ulaşabiliyorsa ve WhatsApp’tan çıkış yapmayı unuttuysanız, bu seçeneği kullanarak erişimi kaldırabilirsiniz.

WhatsApp nedir

WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor.

WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermek ve ücretsiz telefonla görüşmekmümkün.

Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantınızın olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmak, çektiğiniz fotoğrafları veya videoları gönderebilmek varken neden yapmayasınız?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Whatsapp Çöktü Mü – Whatsapp Çöktü – Whatsapp Sorunu – 20 Ağustos 2019 Whatsapp Çöktü