World Of Warcraft Hayranlarına Kötü Haber

World Of Warcraft Hayranlarına Kötü Haber

Türkiye, 18 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ardından zamlarla boğuşuyor. Alkol, benzin, elektrik, küçük ev aletleri ve YHT fiyatlarına gelen zamların ardından, bilgisayar oyunu tutkunlarını da kötü bir haber bekliyor. Amerikan oyun şirketi Blizzard, popüler oyunu World of Warcraft’ın Türkiye ve Ukrayna’daki fiyatlarını artıracağını duyurdu.

Blizzard’ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz 2023 tarihinden itibaren World of Warcraft’ın hem abonelik hem de oyun içi satın alma ücretlerinde zam yapılacak. Dragonflight sunucusundaki fiyatlar ise 18 Temmuz’dan sonra güncellenecek.

Buna göre, bir aylık abonelik ücreti 149 TL’den 199 TL’ye yükseltilecek. Üç aylık abonelik ücreti 549 TL, altı aylık abonelik ücreti ise 819 TL olacak.

Blizzard, fiyat artışının nedenini küresel ve bölgesel piyasa koşulları ile küresel enflasyon olarak açıkladı. Şirket, yeni fiyatların 4 Temmuz 2023 TSİ 23.59’a kadar uygulanmayacağını ve mevcut abonelerin ilk faturalandırılma tarihine kadar eski fiyatlardan yararlanabileceğini belirtti.

World of Warcraft, 2004 yılında piyasaya sürülen ve milyonlarca oyuncusu olan bir çevrimiçi rol yapma oyunu. Oyuncular, fantastik bir dünyada farklı ırk ve sınıflardan karakterler yaratıp maceralara atılıyor. Oyunun son genişleme paketi olan Shadowlands ise Kasım 2020’de yayınlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
World Of Warcraft Hayranlarına Kötü Haber