1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Yalçın Granit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalçın Granit Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

Önceki gün 88 yaşında vefat eden Türk basketbolunun efsane ismi Yalçın Granit için Darüşşafaka ve Galatasaray kulüplerinde tören düzenlendi. Granit daha sonda Zincirlikuyu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün 88 yaşında yaşamını yitiren Türk basketbolunun efsane isimlerinden Yalçın Granit, son yolculuğuna uğurlandı. Yalçın Granit için ilk önce Darüşşafaka Kulübü’nde sonrasında ise Galatasaray Kulübün’de tören düzenlendi. Granit daha sonda Zincirlikuyu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yalçın Granit için ilk tören Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlendi. Törene; Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı Tayfun Öktem, Darüşşafaka Kulübü Başkanı Ümit Başkırt, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernek ve takım oyuncuları, Galatasaray Basketbol Takımı Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Yalçın Granit’in oğlu Ali Granit katıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yalçın Granit Son Yolculuğuna Uğurlandı