Yalı Çapkını’nda sürpriz isim: Binnur Kaya Halis Ağa’nın kızı oldu

Yalı Çapkını’nda sürpriz isim: Binnur Kaya Halis Ağa’nın kızı oldu

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu için heyecan dorukta. Star TV’nin sevilen dizisi, 2. sezon tanıtımıyla izleyicileri şaşırttı. Ferit ve Seyran’ın yalıda evlendiği sahne, sosyal medyada gündem oldu. Peki, Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman başlayacak? Dizinin yeni sezonunda hangi ünlü oyuncu rol alacak? İşte, merak edilenler…

Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı, hem TV hem de sosyal medya reytinglerine damgasını vuran bir yapım. Dizi, sorumsuzluklarıyla dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine karar verilmesiyle başlayan komik ve romantik bir hikayeyi anlatıyor.

Dizinin 9 Haziran akşamı 36. bölümüyle sezon finali yapmasının ardından, izleyiciler yeni sezonu merakla beklemeye başladı. Yalı Çapkını’nın 2. sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Tanıtımda, Ferit ve Seyran’ın yalıda düğün hazırlığı yaptığı görüldü. Bu sahne, izleyicileri hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.

Yalı Çapkını’nın 2. sezon tarihi henüz net olarak açıklanmadı. Ancak dizinin yakında ve her cuma Star TV’de yayınlanması bekleniyor.

Yalı Çapkını’nın yeni sezonunda sürpriz bir isim de kadroya dahil oldu. Ünlü oyuncu Binnur Kaya, dizinin setinde yerini aldı. Binnur Kaya, Halis Ağa’nın Londra’da yaşayan kızı Nükhet karakterini canlandıracak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yalı Çapkını’nda sürpriz isim: Binnur Kaya Halis Ağa’nın kızı oldu