Yaren Çakar’dan Okan Buruk’un Oğluna Çirkin sözler

Yaren Çakar'dan Okan Buruk'un Oğluna Çirkin sözler

Yaren Çakar, Twitch üzerinden yaptığı bir yayında, Google’dan Ali Yiğit Buruk’un fotoğraflarını aratarak, “Okan Buruk’un oğlunu biliyorsunuz değil mi? Cüce a… k… Okan Buruk’un oğlu hayatımda görüp görebileceğim en çirkin çocuk. Allah affetsin bir de saçını sarıya boyatmış.” şeklinde skandal sözler söyledi.

Bu çirkin sözler, Twitter’da Galatasaraylı taraftarlar tarafından paylaşıldı ve Yaren Çakar’a büyük bir tepki gösterildi. Çakar’ın sponsorlarına da yayıncıyla iş birliğini bitirmeleri çağrısı yapıldı. Ünlü bir yemek sipariş şirketi, Yaren Çakar ile olan sponsorluk anlaşmalarını sonlandırdıklarını duyurdu. Yaren Çakar ise, kendisine gelen eleştirilerin ardından bir özür mesajı yayınladı. Çakar, “Okan Buruk’un oğlu ile ilgili neden böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamışım. Ne benim ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinden bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim.” dedi.

Ali Yiğit Buruk, 2009 yılında dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıl lösemi teşhisi konduğu öğrenilen Ali Yiğit Buruk, tedavi sürecinde babası Okan Buruk’un desteğiyle mücadele etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaren Çakar’dan Okan Buruk’un Oğluna Çirkin sözler