Yasemin Sakallıoğlu’nun Doğum Günü Pastası Tartışma Yarattı

Yasemin Sakallıoğlu'nun Doğum Günü Pastası Tartışma Yarattı

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nun 36. yaş günü için seçilen pastanın renkleri, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Pastadaki yeşil ve kırmızı tonlarının, YPG’nin sembollerine benzerlik gösterdiği iddia edildi.

Yasemin Sakallıoğlu, 36. yaş gününü renkli bir kutlama ile geçirdi. Ancak doğum günü pastasının renkleri, beklenmedik bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Sakallıoğlu’nun doğum günü pastası üzerindeki yeşil ve kırmızı tonlar, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından YPG’nin logo ve renkleriyle benzerlik taşıdığı yönünde yorumlara neden oldu.

Sakallıoğlu, doğum günü kutlaması sırasında çekilen fotoğrafları Instagram hesabından “Hoş geldin 36… Dileğim başardıklarıma sevinebilmek. Övgüleri hak ettiğime inanmak. Dileğim kendimle ilgili iyi hissettiğim an içimde bana tersini söyleyen her sese ‘senin değil benim sözüm geçerli’ diyebilmek. Dileğim kendimi hırpalamadan da sevilebileceğime inanmak.” notu ile paylaştı.

Bu renk seçiminin tesadüf mü yoksa bilinçli bir tercih mi olduğu konusu tartışmaları beraberinde getirse de, Sakallıoğlu ve ekibi konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yasemin Sakallıoğlu’nun Doğum Günü Pastası Tartışma Yarattı