Yaşlı Adamdan 6 Gündür Haber Alınamıyor

featured

Isparta’da geçen cuma akşamından bu yana kayıp olan Mustafa Özbay’ın (57) bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri, arama-kurtarma çalışması başlattı. Köylülerin de yer aldığı 100 kişiyle yapılan aramada, drone ve iz takip köpekleri de kullanılıyor. Cep telefonu evinde bulunan Özbay’ın sürekli kullandığı battaniyesinin bulunamaması ise öldürülüp, cansız bedeninin battaniye ile başka bir yere taşındığı şüphesini doğurdu.

Isparta’da geçen cuma akşamından bu yana kayıp olan Mustafa Özbay’ın (57) bulunması için jandarma ve AFAD ekiplerinin başlattığı arama-kurtarma çalışması sürüyor.

Merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay, 27 Kasım Cuma akşamı kayboldu. Kaybolduğu akşam yakın arkadaşı Mehmet Aldemir’in evinde alkol aldığı öne sürülen 3 çocuk babası için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Hemen harekete geçen Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Özbay’ın cep telefonu ile sürekli kullandığı battaniyenin evinde olmadığını tespit etti. Mehmet Aldemir ise evinde birlikte evde alkol aldığı Özbay’ın daha sonra kendi evine gittiğini söyledi.

Battaniyenin olmamasından yola çıkılarak öldürülüp, cesedinin battaniyeye sarılıp başka bir yere götürüldüğü ihtimali üzerinde durulan Özbay için jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum ekipleri ve köylülerden oluşan 100 kişi arama başlattı. Köyün çevresi ile seralar ve Isparta Belediyesi Hayvan Barınağı’nın bulunduğu bölgedeki ormanlık arazi didik didik arandı. Drone ve eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramada henüz bir ize rastlanmadı.

Kayıp Mustafa Özbay’ı arama çalışmalarının süreceği bildirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaşlı Adamdan 6 Gündür Haber Alınamıyor