• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Yaşlı Kadını Altın ve Parası Var Diye Öldürmüşler

featured

Antalya’da Şadiye Öztürk’ün (86) evinde öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan N.K. (59) ile S.D. (20) tutuklandı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek cinayeti gerçekleştirdiklerini söylediler.

Antalya’da Şadiye Öztürk’ün (86) evinde öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan N.K. (59) ile S.D. (20) tutuklandı. Şüpheliler, yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek öldürdüklerini söylediler.

Olay, 19 Ocak günü, saat 12.25 sıralarında Kepez ilçesi Emek Mahallesi’nde meydana geldi. Apartmanın giriş katında oturan Şadiye Öztürk, yalnız yaşadığı evinin salonunda ölü bulundu. Salon duvarlarındaki kandan yola çıkan polis, olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Evin karşısında bulunan bir caminin güvenlik kamerası görüntülerinden iki şüphelinin eşkali belirlendi.

21 Ocak günü şüphelilerden N.K.’nın, Hüseyin Alanyalı Camii’nde olduğu ihbarı üzerine adrese giden Yunus timleri, bu kişiyi cami tuvaletinde yakaladı. Gözaltına alınan N.K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Ekipler, diğer şüpheli S.D.’nin de Kepez ilçesinde olduğunu saptadı. Mahallede operasyon düzenleyen ekipler, S.D.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek olayı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaşlı Kadını Altın ve Parası Var Diye Öldürmüşler