Yeni Coin Düzenbazlığı ,Marshall Adalarına Kaçtılar

featured

Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü.  Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paralar Marshall Adaları’nda gitti.

Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile ortaya çıkıp üyelerini ortada bırakan son sistemin ise ‘Smart Trade Coin’ oldu. Türkiye’nin hemen her ilinde yürütülen faaliyet sonrası 200 bine yakın kişiden para toplandı. Toplanan para miktarının ise toplam 100 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

By Ramazan Kokoreç isimli işyerinin sahibi sisteme 2 milyon lira para yatırdığı iddia ediliyor. Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde yaşayan Türkler de para kaptırdı.

Birçok üye, paralarını alamayınca sistemin Türkiye lider grubunda yer alan isimlere ulaşmaya çalıştı. ‘Smart Trade Coin’in Eskişehir’deki ofisini basan bir grup, “Kâr payını istemiyoruz. Ana paramızı verin yeter”  tepkisini gösterdi.

Paraların aktığı Türkiye’ye uzaklığı 13 bin 163 kilometre uzaklıkta bulunan Marshall Adaları. Bu ada ülkesine aktarılan paraların izine ulaşılıp ulaşılamayacağı ise bilinmiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeni Coin Düzenbazlığı ,Marshall Adalarına Kaçtılar