Yeniçağ Gazetesi Sahibi Ahmet Çelik Kardeşi Tarafından Bıçaklandı

Yeniçağ Gazetesi Sahibi Ahmet Çelik Kardeşi Tarafından Bıçaklandı

Yeniçağ gazetesi sahibi ve eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde kardeşi ile yaşadığı tartışma sonucu ağır yaralandı. 67 yaşındaki Çelik, Çobançeşme Mahallesi’nde bulunan ofisinde 64 yaşındaki kardeşi K. Çelik ile tartıştıktan sonra bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Fatih Caddesi üzerindeki ofiste meydana geldi. İddiaya göre, kardeşler arasındaki tartışma henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şiddetlendi. Bu sırada K. Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik’i göğsünden ve elinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Çelik’e ilk müdahaleyi yaparak onu hastaneye ulaştırdı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ekipleri, şüpheli K. Çelik’in yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Bu trajik olayın ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Akşener, “27. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Çelik’in uğramış olduğu saldırı sonucunda yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz…” ifadelerini kullandı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeniçağ Gazetesi Sahibi Ahmet Çelik Kardeşi Tarafından Bıçaklandı