Yolsuzlar Çetesi filmi nerede çekildi?

featured

Yolsuzlar Çetesi filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 14 Ekim 2016 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Yolsuzlar Çetesi nerede çekildi, Yolsuzlar Çetesi filmi oyuncuları kimler, Yolsuzlar Çetesi filmi konusu ne? İşte Yolsuzlar Çetesi hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Yolsuzlar Çetesi filmi oyuncuları

Ali Ayyıldız yönetmenliğinde çekilen Yolsuzlar Çetesi filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Osman Sonant, Beyti Engin, Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma, Mesut Can Tomay, Özge Sezince, Burak Güneş, Ali Tutal, Güzin Usta, Nurcan Eren, Yakup Yavru, Seyithan Özdemir, Canan Ürekil …

Yolsuzlar Çetesi filmi

Yolsuzlar Çetesi konusu Fiko ve Kamil ailelerinin evlerini ipotek ederek bankadan ve tefeci Rıfat’tan aldıkları paralarla mahallelerinde bir büfe açmış, var olma mücadelesi veren iki kafadardır. Rıfat hem evleri hem de dükkanı almak için elindeki senedin ödeme tarihini erkene çekince ikili sıkışır. İşlerini toparlayıp para kazanmak için mahallenin bitirim öğrencisi Cafer ile anlaşırlar. İkilinin para kazandığını gören Rıfat dükkanlarını yakarak onları yeniden zor duruma düşürür. Fiko ile Kamil, başka işler bularak Rıfat’a olan borçlarını denkleştirmeye çalışırken başka bir mafya babası olan Süleyman ile Rıfat’ın savaşının tam ortalarına düşerler. İki kafadar Fiko’nun melek görünümlü ahlaksız ergen kardeşi Taki, aileleri ve Kamil’in uzatmalı aşkı Gülay’ın arasında bu mücadeleden sıyrılmaya ve kendilerini kurtarmaya çalışırlar.

Yolsuzlar Çetesi filmindeki karakterler

Yolsuzlar Çetesi filmi nerede çekildi?
Yolsuzlar Çetesi filmi için sözlükte neler dediler?
Yolsuzlar Çetesi hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
osman sonant ve beyti engin kendi filmlerini sıkılmadan izleyebilmiş mi onu merak ediyorum. dizi bölümü bile olamayacak derecede kurgusuz, efektsiz, amatör, amaçsız bir filmdi.

hele mesut can tomay kardeşime bu kadar çok sahne verilmesi zaten anlamsız.

filmin sonundaki bahçe duvarından aştım sahnesi hariç elle tutulur zerre yanı yok.

Yolsuzlar Çetesi filmi nerede çekildi?

14 Ekim 2016 tarihinde vizyona giren Yolsuzlar Çetesi filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yolsuzlar Çetesi filmi nerede çekildi?