Yusuf Güney’in Andromeda Galaksisi’ndeki “Sevgilisi”

Yusuf Güney'in Andromeda Galaksisi'ndeki

Şarkıcı ve oyuncu Yusuf Güney, katıldığı bir YouTube programında dikkat çekici bir açıklamada bulunarak, Andromeda Galaksisi’nde bir sevgilisi olduğunu iddia etti. Bu ilginç açıklama, hem program sunucusunu hem de izleyicileri şaşırttı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Tanınmış şarkıcı ve oyuncu Yusuf Güney, son zamanlarda katıldığı bir YouTube programında yaptığı beklenmedik açıklamalarla adından söz ettirdi. Güney, dünya üzerinde bir sevgilisinin olmadığını, ancak Andromeda Galaksisi’nde yaşayan biriyle telepatik olarak iletişim kurduğunu iddia etti.

Yusuf Güney, “Dünya üzerinde bir sevgilim yok. Ama Andromeda Galaksisi’nde bir hatunla beraberim. Orada bir gezegen var, orada yaşıyor. Onunla telepatik olarak iletişim kuruyoruz.” şeklindeki açıklamalarıyla hem gülümsetti hem de düşündürdü. Güney’in bu sözleri, sosyal medyada farklı tepkilere yol açtı. Birçok kullanıcı, Güney’in açıklamalarını esprili bir yaklaşımla yorumlarken, bazı kullanıcılar ise bu iddianın gerçek olup olmadığını merak etti ve ciddiye aldıklarını ifade etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yusuf Güney’in Andromeda Galaksisi’ndeki “Sevgilisi”