Yusuf ve Yusuf filmi nerede çekildi?

featured

Yusuf ve Yusuf filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 26 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren Macera, Komedi türünde olan Yusuf ve Yusuf nerede çekildi, Yusuf ve Yusuf filmi oyuncuları kimler, Yusuf ve Yusuf filmi konusu ne? İşte Yusuf ve Yusuf hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Yusuf ve Yusuf filmi oyuncuları

Gürkan Aytekin yönetmenliğinde çekilen Yusuf ve Yusuf filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: İnci Gündoğdu, Ali Sunal, Burak Satıbol, Yakup Yavru, Sinan Bengier, Bülent Seyran, Eylül Öztürk, Oya Başar, Aslıhan Güner, Sinem Öztürk, Ayhan Taş, Ayçin İnci, Sezai Altekin, Tülin Oral, Emrah Özdilek, Barış Çelikkol, Tuğçe Özbudak, Hakan Akın, Berrak Güven, Baha Bayırlı, İbrahim Sevinç, Duygu Bayırlı, Aylen Salten, Çiğdem Sarıkaya, İbrahim topak, Sait Özkan, Eyüp Öztekin, Levent Şen…

Yusuf ve Yusuf filmi

Yusuf ve Yusuf konusu Yusuf, Ankara’nın bağrından kopmuş bir dolmuş şoförüdür. Çocukluğundan beri arabalara olan merakı onu modifiye tutkunu haline getirmiştir.
Yolda dolmuşa binmek isteyen Papaz dahil kimseyi es geçmez. Dolmuşta aldığı papaz görünümlü kişi aslında o gün şehre gelen Papa’ya suikast düzenleyecek olan bir militandır.
Tesadüfe bakın ki bu militanın adı da Yusuf’tur. Bir Yusuf can almak için uğraşırken, diğer Yusuf can kurtarmak için çabalayacaktır. Dolmuştaki diğer yolcular da Yusuf Yusuf demesinde ne desin artık!

Yusuf ve Yusuf filmindeki karakterler

Ali Sunal (Kaptan Yusuf)
Burak Satıbol (Bombacı Yusuf)
Yakup Yavru (Cevdet)
Sinan Bengier (Recep Usta)
Bülent Seyran (Muavin Kamil)
Eylül Öztürk (Neriman)
Oya Başar (Kadriye)
Aslıhan Güner (Kadroda Yok)
Sinem Öztürk (Hatice)
Yusuf ve Yusuf filmi nerede çekildi?
Yusuf ve Yusuf filmi için sözlükte neler dediler?
Yusuf ve Yusuf hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:

Yusuf ve Yusuf filmi nerede çekildi?

26 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren Yusuf ve Yusuf filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yusuf ve Yusuf filmi nerede çekildi?