Zafer Partisi’nin Eskişehir Mitingine Coşkulu Katılım

Zafer Partisi'nin Eskişehir Mitingine Coşkulu Katılım

Zafer Partisi’nin Eskişehir’deki mitinginde Genel Başkan Ümit Özdağ, emeklilere yönelik önemli vaatlerde bulundu. Özdağ, Eskişehir Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, emeklilerin mali durumlarını iyileştirecek adımlar atacaklarını ifade etti. Özellikle 2008 yılında getirilen düzenlemenin kaldırılacağını ve emeklilerin Türkiye’nin ekonomik büyümesinden aldıkları payın yüzde 100’e çıkarılacağını belirtti. Özdağ, “Biz söz veriyoruz emeklilere 2008 düzenlemesini ortadan kaldıracağız ve Türkiye’nin kalkınma hızından da almış olduğu payı emeklilerde eskiden olduğu gibi yüzde 100’e çıkaracağız.” dedi.

Miting, “Kahraman Türk Kadınları” adlı bir sahne performansı ile başladı ve Özdağ, emeklilerin ülke için yaptıkları hizmetin önemini vurguladı. Türkiye’nin kalkınma hızı ve emeklilerin bu kalkınmadan alacakları payla ilgili olarak Özdağ, “Biz söz veriyoruz emeklilere 2008 düzenlemesini ortadan kaldıracağız ve Türkiye’nin kalkınma hızından da almış olduğu payı emeklilerde eskiden olduğu gibi yüzde 100’e çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.

Özdağ ayrıca, 31 Mart seçimlerinde Zafer Partisi’ne verilecek her oyun, Anayasada değiştirilemeyecek maddeleri savunma konusunda kendilerine güç vereceğini söyledi. Özdağ, diğer muhalefet partilerinin Anayasanın ilk üç ve altmış altıncı maddelerini savunmadıklarını iddia ederek, “Hiçbir sarı muhalefet partisi Anayasanın ilk üç maddesini bu altmış altıncı maddeyi savunmuyor çünkü demlenen CHP, melez İYİ Parti ve teferruat partiler ilk üç maddeyi ve altmış altıncı maddeyi savunmamak konusundaki iradelerini ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Rejime Geçiş Belgesi’nde ortaya koydular.” dedi.

Mitinge Eskişehir, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayları da katıldı. Eskişehir adayı Oğuz Beki, İstanbul adayı Aziz Karamahmutoğlu, Ankara adayı Bartu Soral, İzmir adayı Naşit Birgüvi ve Bursa adayı Bayram Kazancı’nın da yer aldığı bu etkinlik, partinin bölgedeki varlığını ve etkisini pekiştirmeyi amaçladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi’nin Eskişehir Mitingine Coşkulu Katılım