Zafer Partisi’nin İmza Kampanyasına Valilik Engeli

featured

Zafer Partisi’nin Suriyelilerin vatanlarına gönderilmesi için birkaç gün önce başlatmış olduğu imza kampanyasına Ankara Valiliği engel oldu.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan imza kampanyasına yoğun ilgi devam ederken, sosyal medyada başlatılan kampanya Zafer Partisi’nin il ve ilçe başkanlıklarının yürüttüğü stand çalışmaları ile de renklenmiş pek çok vatandaş bu kampanyaya imza vererek destek olmuştu.

Bugün Güven Parkta Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın da katılımıyla gerçekleşecek kampanyaya valilik engel oldu.

Vali Yardımcısı Abdullah Dölek imzasıyla gerçekleşen engel şu şekilde;

”DAĞITIM YERLERİNE

Çeşitli sosyal medya ve birtakım yazılı görsel medya organlarında, Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı organizesinde 02.11.2021 salı günü saat 16:45’te Çankaya Kızılay Güvenpark’ta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katılımı ile “Geldikleri Gibi Gidecekler” konulu imza kampanyası için stand açıkacağı bildirilmiştir.

5442sayılı il idaresi Kanunu’nun 11/C maddesine göre huzur ve güvenliğin kişi dokunulmazlığının, tasarrufa müteallik emniyetin, kamu esenliğinin sağlanması ile önleyici kolluk tedbirleri kapsamında ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17.inci madde hükümleri doğrultusunda uygun görülmemiştir.

Bilgi ve gereğini arz/rica ederim”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi’nin İmza Kampanyasına Valilik Engeli