Zafer Partisi’nin Isparta’daki Adayından Gökyüzünde Seçim Çalışması

Zafer Partisi'nin Isparta'daki Adayından Gökyüzünde Seçim Çalışması

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde Zafer Partisi’nden belediye başkan adayı olan Süleyman Yalvaç, seçim kampanyasını alışılagelmişin dışında bir yöntemle, paramotorlu yamaç paraşütü ile yürüterek dikkat çekiyor.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde politikanın sınırlarını zorlayan bir seçim kampanyası yaşanıyor. Zafer Partisi’nin belediye başkan adayı Süleyman Yalvaç, seçim çalışmalarını gökyüzünden sürdürüyor. 68 yaşındaki Yalvaç, Hollanda ve Türkiye’de aldığı uçuş eğitimleri sayesinde deneyimli bir paramotorlu yamaç paraşütü sporcusu. Bu tutkusunu seçim kampanyasına taşıyan Yalvaç, paramotorla yaptığı uçuşlarla seçmenlerin ilgisini çekmeye çalışıyor.

Süleyman Yalvaç’ın bu ilginç seçim propagandası yöntemi, “doğaya zarar vermeden, insanları rahatsız etmeden ve gürültü kirliliği yaratmadan” bir kampanya yapmayı amaçlıyor. Yalvaç, bu yöntemin halk tarafından büyük ilgi gördüğünü ve seçmenlerin dikkatini çekmeyi başardığını belirtiyor.

Zafer Partisinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Yalvaç ilçesinden gösterdiği başkan adayı, seçilmesi durumunda motorlu paraşütle uçuş sporunu ilçede yaygınlaştırmayı hedefliyor. Bu, sporun ve ekolojik farkındalığın teşvik edilmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi’nin Isparta’daki Adayından Gökyüzünde Seçim Çalışması