• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Zira Müslüman Noel Kutlamaz.

featured

Liyakat sahibi olmadığın halde araya hatırlı adamlar sokarak makam mevki sahibi olabilirsin. “Rızkı veren Hüda’dır, kula minnet eylemem” diye bir paylaşım yaparsın olur biter. Cebinden bir kuruş bile çıkmadan, devlet bankalarından aldığın kredi ile ihalelere girer, kırk türlü hile ile keseni doldurabilirsin. Profil resmine Filistin bayrağı koydunmu tamamdır. Vergi kaçırmanda, rüşvet almanda veya vermende, işten kaytarmanda, dedikodu yapmanda, yalan söylemende, iftira atmanda herhangi bir beis yok. Okula, adliyeye, hatta camilere bile siyaset sokmayı da unutma emi? Whatsapp ‘tan kan damlayan kalpli bir cuma mesajı seni pirupak eder.

Sosyal medya hesaplarından senin gibi düşünmeyen herkesin anasına, avradına söverken korkmana hiç gerek yok. Adam işini gücünü bırakıp senin peşine mi düşecek? Tecavüzcünün sakalı uzunsa ses çıkarma sakın. Ne de olsa mümin müminin kardeşidir değil mi? Aynı kardeşliği hırsızlık yapana da göster ama. Kendini sahipsiz hissetmesin. Hatta sen de yap bence. Abdestini aldıktan sonra paçalarını düzeltmez, havluyu omzuna atar, pasajın içinde şöyle bir iki tur attınmı tüm günahların af olunur evelallah. Beyaz takken o kadar geniş ki yediğin her haltı kapatır.

Rahat ol mümin kardesim; 31 Aralık gecesi Yılbaşını kutlama yeter.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zira Müslüman Noel Kutlamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.