Zonguldak’ta Türk Gemisiyle İletişim Kesildi

Zonguldak'ta Türk Gemisiyle İletişim Kesildi

Zonguldak’ta şiddetli sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Karadeniz Ereğli Limanı’nda demirleyen Türk bayraklı “Kafkametler” isimli gemi, fırtınanın şiddetini artırması üzerine limandan ayrılmak zorunda kaldı. Ancak gemiden limandan ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Geminin 12 Türk personel taşıdığı ve Rusya’dan İzmir’e yük götürdüğü öğrenildi. Liman yetkilileri, gemiyle irtibat kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, fırtına nedeniyle su seviyesi yükselen Karadeniz Ereğli K2 Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan 39 hükümlü, Düzce T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, cezaevindeki hükümlülerin güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Zonguldak Valiliği de, fırtına ve yağışın devam etmesi nedeniyle yarın okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilik, vatandaşları olası sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zonguldak’ta Türk Gemisiyle İletişim Kesildi