112’yi Aradıktan Sonra Kaybolan Leyla Demir’in İzine Rastlanamadı

112'yi Aradıktan Sonra Kaybolan Leyla Demir'in İzine Rastlanamadı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, Leyla Demir adında 56 yaşındaki bir kadının esrarengiz kayboluşu, yerel halk arasında endişe ve merak uyandırdı. 13 Şubat günü, Demir’in acil bir çağrı yaparak kocası S.D. tarafından şiddete maruz kaldığını ve hayatının tehlikede olduğunu bildirmesi, olayın başlangıcı oldu.

Olay, Leyla Demir’in 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, eşi S.D. tarafından darbedildiğini ve öldürülme tehdidi aldığını ihbar etmesiyle başladı. Demir’in ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Demir’in Doğancılar Mahallesi’ndeki evine ulaştığında onu bulamadı.

Şüpheli Eş Serbest Bırakıldı

Leyla Demir’in kayboluşunun ardından, eşi S.D. şüpheli olarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulamasının ardından serbest bırakılan S.D., olayla ilgili soruşturmada önemli bir figür olarak görülüyor.

Yoğun Arama Çalışmaları

Demir’in kaybolmasının ardından başlatılan geniş çaplı arama çalışmaları, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, İHH, SAKE ve dalgıç polisler dahil olmak üzere 28 kişilik bir ekibi harekete geçirdi. Aramalarda, iz takip köpekleri, araçlar, botlar ve bir dron da kullanıldı. Leyla Demir’in başörtüsü ve cep telefonu, evine yakın Sakarya Nehri kenarında bulundu; ancak bu bulgular, Demir’in bulunmasına yönelik ipucu sağlamadı.

Aramalar Devam Ediyor

Bir haftadan fazla süren arama çalışmalarına rağmen, Leyla Demir hala bulunamadı. Doğancılar Mahallesi çevresindeki ormanlık alanda ve Sakarya Nehri kıyılarında devam eden aramalar, yerel halk ve yetkililer tarafından yakından takip ediliyor. Ekiplerin, Leyla Demir’in sırrını çözmek ve onu sağ salim bulmak için çabaları sürüyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
112’yi Aradıktan Sonra Kaybolan Leyla Demir’in İzine Rastlanamadı