• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

2020’de En Çok İzlenen Netflix Yapımları

featured

2020 yılında en çok izlenen Netflix yapımları belli oldu. 2020’de en çok izlenen dizileri nelerdir?

The Queen’s Gambit

Dünyanın en iyi satranç oyuncusu olmak olan Elizabeth Harmon isminde biri vardır. Harmon’un 8 ile 22 yaş arasında alkol, ilaç bağımlılığı ve duygusal çöküntülerle mücadelesini anlatır.

Cursed

Nimue (Katherine Langford), gizemli yeteneklere sahiptir ve kaderinde yazılı olan Göl Kraliçesi’ne dönüşür. Nimue, annesi öldükten sonra bir kılıcı büyücü Merlin’e vermek için yola koyulur. Arkadaşı Arthur da onunla birlikte yola çıkar. Nimue ve Arthur ikilisi, yolculuk boyunca çeşitli maceralar yaşayacak ve büyük bir cesaret gösterecektir. Nimue (Katherine Langford), gizemli yeteneklere sahiptir ve kaderinde yazılı olan Göl Kraliçesi’ne dönüşür. Nimue, annesi öldükten sonra bir kılıcı büyücü Merlin’e vermek için yola koyulur. Arkadaşı Arthur da onunla birlikte yola çıkar. Nimue ve Arthur ikilisi, yolculuk boyunca çeşitli maceralar yaşayacak ve büyük bir cesaret gösterecektir.

 The Last Dance-Belgesel

Chicago Bulls’a ve takımın yıldız oyuncusu Michael Jordan’a odaklanıyor. Dizide ayrıca 1997-98 sezonunda Bulls’a tam erişim kartı olan bir görevlinin çektikleri de yer alıyor. The Last Dance, basketbol ve Jordan severler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Snowpiercer

Dizi, dünyanın donup çorak bir hale gelmesinden 7 yıl sonra kurulan ve sürekli hareket halinde olan 1001 vagonlu bir trenin içinde yaşayan insanları konu alıyor. Milyarder Wilford tarafından inşa edilen trenin en arkasındaki vagonlarda yaşayan insanlara katı bir sosyal hiyerarşi dayatılıyor.  Dizi en arkada kalan insanların isyanını anlatıyor.

Bir Başkadır

“Hayatları farklı, hayalleri farklı, korkuları farklı. Birbirlerine zıt görünseler de yolları kesiştiğinde sınırlar ortadan kalkacak ve hepsi birbirinin hayatına dokunacak.”

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
2020’de En Çok İzlenen Netflix Yapımları