• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

57.Antalya Film Festivali’nin Açılışı Yapıldı

featured

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali, dün akşam düzenlenen Açılış Töreniyle başladı. Davetliler ateşlerinin ölçülerek alana alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali  Yıldızların Altında adında ki 1 açık hava sinemasında yapılan Açılış Töreni ile başladı.

Pandemi nedeniyle seyircisiz gerçekleşen törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Festival İdari Direktörü Cansel Tuncer’in yanı sıra ulusal yarışmaların jüri üyeleri Ercan Kesal, Gülse Birsel, Kıvanç Sezer, Taner Birsel, Zeynep Oral, Cemre Ebuzziya, Müge Turan, Ömür Atay, Bingöl Elmas, Köken Ergun, Kurtuluş Özgen ve film ekipleri katıldı.

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl iki afişle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Festival; ilk afişinde büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına, ikinci afişinde ise Yeşilçam Sanatçısı Fatma Girik’e veriyor.  Törene katılamayan  Girik ‘ Antalya Film Festivali, Türkiye’nin en köklü ve en eski festivali. Afişlerinde olmak beni onurlandırıyor. Sinemaya adanmış bir hayat benimki. Bu adanmışlık içinde takdir görmek, en mutlu gülümsemelerime neden oluyor. Sahnede ‘’Sevgili misafirler, saygıdeğer konuklar, değerli meslektaşlarım, kıymetli basın mensupları ve sinemaya gönül vermiş insanlar… Sizinle burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum’’ dediğimi hayal ediyorum. İyi ki sinemamız iyi ki festivallerimiz var!”  mesajını yolladı.

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 10 Ekim’de düzenlenecek Kapanış ve Ödül Töreni ile sona erecek.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
57.Antalya Film Festivali’nin Açılışı Yapıldı