‘Erşan Kuneri’ Dizi Oluyor

featured

Komedyen Cem Yılmaz yeni projesini açıkladı. Gora filminde film yapımcısı karakteri ‘Erşan Kuneri’ nin dizisi olacağını duyurdu.

Haber Global’de gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Yılmaz, Erşan Kuneri karakterinin 8 bölümlük bir dizi olacağını açıkladı. Ünlü komedyen 6 ay içinde çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın çekeceği ilk dizi olacak.

Dizinin bir televizyon programı yerine dijital platformda olacağını açıklayan Yılmaz              ” 1975’ten 1978’e kadar olan hayatından bir kesiti çekeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin farklı film türlerini denemesi konu alınacak. 8 bölümlük komik ve hızlı bir dizi olacak.”

“Benim maceram başladığı zaman tek malzemem komik olmak değildi. Bu hikayelerin çoğu eskiden beri biriktirdiğim şeylerdi”

”Kasedi biraz geri sarmak istiyorum. Benim maceram başladığı zaman benim tek malzemem komik olmak değildi. Bu hikayelerin çoğu eskiden beri biriktirdiğim şeylerdi. Seyircinin “bundan anca bu beklenir” dediği mesele beni çok şaşırtıyor. Komedyenler bir noktaya gelir bir tane de dram çakarlar şeklinde değerlendirmemek lazım. Bu tür bir film yapmak istedim. İyi bir şey yapmak mecburiyetinde değilsin. Kötü film ile iyi film arasında gerçekten kıl var” açıklamalarında bulundu.

Ustam Yok

Cem Yılmaz ‘bir ustanız var mı?’ sorusuna

“Benim yaptığım meslek itibarıyla ben ne yazık ki bu mesleğin ustalarıyla beraber vakit geçiremedik. İzleyip zihninde bu işi yapıp yapmamak olmasa dahi bir mizahi bakış, bir öykü anlatmadaki tatlılık, bir perfomansı izlerken oradan öğrenilen şeyler anlamında, Nejat Uygur, Şener Şen gibi isimleri sayabilirim. Benim çocukluğumdan beri beni etkileyen insanlar benim ustamdır.

Rahmetli Seyfi Dursunoğlu, çok da severdim. Onun benimle ilgili bir tespiti var. “Ama onun bir sürü yazarı” var diyor. Ben tiyatro oyunu formunda bir şey sergiliyorum ve onu teliflemem lazım. Yazıyorsam da ben yazıyorum. ” cevabını verdi.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘Erşan Kuneri’ Dizi Oluyor