Ada Nur Uzuner’in Öldüğü Olayda 10 Kişi Gözaltına Alındı

Ada Nur Uzuner'in Öldüğü Olayda 10 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen silahlı çatışma sonucu 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner yaşamını yitirdi. Olay, bir genç kızın kaçırılması meselesi üzerine iki aile arasında çıkan tartışma sonucu gerçekleşti. Olayla ilgili 2’si kadın toplam 10 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi’nde gerçekleşen trajik bir olay, bölgeyi yasa boğdu. 20 Nisan Cumartesi günü saat 02.00 sıralarında, S.U. adlı genç kızın kaçırılmasıyla başlayan olaylar zinciri, iki aile arasında şiddetli bir silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sırasında, yanında 3 yaşında bir çocuk olan 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner, isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

2’si Kadın 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, çatışmada kullanıldığı belirlenen silahlarla birlikte 2’si kadın toplam 10 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, Ada Nur Uzuner’in ölümüne sebep olan kurşunu ateşlediği tespit edilen “Azad” lakaplı Gaffur Engiz de bulunuyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgularda, şüphelilerden Gaffur Engiz, evinde oturduğu sırada dışarıdan gelen gürültüler üzerine dışarı çıktığını ve kendisini korumak amacıyla rastgele ateş açtığını söyledi. Engiz, ayrıca karşı taraftan da ateş edildiğini iddia etti.

Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, elde edilen delillerle birlikte Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ada Nur Uzuner’in Öldüğü Olayda 10 Kişi Gözaltına Alındı