Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Sevgili Dehşeti

Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Sevgili Dehşeti

Adana’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, ayrılmak isteyen sevgilisini akaryakıt istasyonunda rehin aldı. Şahıs, sevgilisinin boğazına bıçak dayayarak ölümle tehdit etti. Polis ekipleri, şahsın dikkatinin dağılmasını fırsat bilerek müdahale etti ve şahsı gözaltına aldı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Sibel K. isimli genç kadın, arkadaşlık ettiği ancak madde bağımlısı olduğunu öğrendiği Bilal S. ile ilişkisini bitirdiBilal S., dün öğlen saatlerinde eski sevgilisini sokakta görünce son bir kez konuşmak istediğini söylediSibel K., tereddütle de olsa Bilal S.’nin aracına bindi.

Bilal S., aracını Girne Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna çekti. Burada yakıt alacaklarını söyleyen şahıs, aracın içinde bıçağı çıkartarak Sibel K.’nin boğazına dayadıİstasyon çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldiPolisler, aracın etrafını sararak Bilal S.’yi ikna etmeye çalıştı.

Sibel K., boğazına bıçak dayanan sevgilisi tarafından öldürülmekten korkarken, polisler şahsın dalgın bir anını yakalayarak müdahale ettiŞahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Sibel K.’nin boğazında ve kolunda hafif bıçak yaraları olduğu görüldü. Genç kadına sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Sibel K., polise verdiği ifadede Bilal S.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisinden ayrılmasını kabullenemediğini söyledi. Genç kadın, “Yolda yürüyordum. Aracıyla yanımda durdu ve son kez konuşmak istediğini söyledi. Araca bindim. Benzin alacağını söyleyerek istasyona girdi ve park ettikten sonra bıçağı boğazıma dayadı. Bana ‘benden ayrılırsan seni öldürürüm’ diyerek bıçakla boğazımı ve kolumu çizdi. Zaten kendisi uyuşturucu bağımlısı. Kendisini istemiyorum” diye ağladı.

Gözaltına alınan Bilal S., emniyete götürülerek sorguya alındı.

Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Sevgili Dehşeti

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Akaryakıt İstasyonunda Sevgili Dehşeti