Adana’da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın

Adana'da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın

Adana’da Seyhan ilçesindeki bir sanayi sitesinde sabah saatlerinde geri dönüşüm fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın, kısa sürede karşıdaki başka bir geri dönüşüm fabrikasına da sıçradı. Alevler, iki fabrikayı tamamen sararken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, Adana Valisi Süleyman Elban olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Elban, yangının bir geri dönüşüm fabrikasından başlayarak yan taraftaki kolonya fabrikasına da sıçradığını söyledi. Kolonya fabrikasındaki alkol ve uçucu maddelerin patlamasıyla yangının daha da büyüdüğünü belirten Vali Elban, “Şu an için yangından etkilenen iş yeri sayısı 18. Daha fazla iş yeri ve daha fazla alanın etkilenmemesi için arkadaşlarımız büyük bir gayretle olaya müdahale etmeye çalışıyor” dedi. Vali Elban, yangında can kaybı veya yaralanan olmadığını da müjdeledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çevredeki diğer iş yerlerine sıçramaması için tedbir alındığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın